Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.

Flere reparationsmetoder til metalstemplingsforme

Slip tid: 2024-03-19 23:39:57  Hits: 3

[answer]: Efter lang-term mekanisk drift er et stort antal metalplader stanset af metalstemplingsform. Selv hvis der er stemplingsolie til at spille en smørings- og beskyttelsesrolle, vil der uundgåeligt være problemer. Det ernødvendigt at adskille og reparere i tide,normalt med formeproducentens deltagelse. Naturligvis er graden af ​​skade også opdelt i let og alvorlig, hvilket bør bestemmes i henhold til reparationsomkostningerne ognødsituationen i produktionscyklussen. Hvis det er for alvorligt, udskiftes matrice direkte.

图片1.png

metal stempling form forekommer hældning, løshed, skabelondeformation kan løses en efter en. Når du vipper, vil det ødelægge integriteten af ​​de stemplingsdele, gøre det blankende ikke -standard, produktdeformation og andre fænomener, først og fremmest, analyse af problemet, bevægelsesvinklen er ikke lodret, kan være mellem skabelonerne hoppet ind i skabelonen Skrot, kan ikke være fladt, du kan afmontere form omorganiseringen, kalibrere posituren igen; Fin-tune afstand på begge sider af formen for at gøre det helt rigtigt; Udskift den deformerede skabelon.-图片2.png

in tilføjelse, metalstemplingsform Der vil være blanking afbøjning, slaginterferens, deformation og andre problemer kan repareres en efter en gennem følgende metoder. Det semi -ntilt -problem kan være forårsaget af utilstrækkelig stempelstyrke, størrelsen på stansen for tæt på hovedet, hvilket resulterer i en ubalance af sidekræfter, størrelsen på stansen kan forkortes eller øges hællængde under påvirkning af interferens , kontroller rigtigheden af ​​die størrelse og position, kontaktgraden efter kombination, rigtigheden af ​​indstillingen af ​​matrisen osv. En af denemmeste måder at gøre dette på er at erstatte matrisholderen, ellers vil de ubalancerede dele blive korrigeret ved slibning.

-

Tidligere: Udviklingstrenden og fremtidige u...

Næste: No